بوی ناشی از جایگاههای دامی بسته باعث ایجاد مشكل برای همسایگان و افراد بومی موجود در محل می شود . غالبا این مشكلات منجر به شكایت از سوی افراد و مراجعه به افراد متخصص برای جلوگیری از گسترش جایگاههای دامی بسته می شود . كاهش مشكلات مربوط به بو به مقیاس دقیقی برای اندازه گیری خصوصیات بو و انتشار آن در محیط و شناختن روشهای تولید كننده بو و فن آوریهای اقتصادی برای كاهش انتشار بو نیاز دارد . معمولا میزان غلظت بو را با استفاده از یك استاندارد اروپایی بنام الفا كتومتری اندازه می گیرند. مزیت روش الفا كتومتری ارتباط مستقیم با بو واستفاده زیاد از حساسیت انسان نسبت به بو می باشد . غلظت بو تحت عنوان تعداد واحد های بو در هر متر مكعب از فضا تعریف نموده اند . واحد های بو تحت عنوان مقداریا توده ایی از عوامل تولید كننده بو در یك متر مكعب از فضا با تشخیص غلظت بو تعریف می شود . اسكنتومتر دستگاهی است كه در سال 1950 ساخته شد .این وسیله در دست جای می گیرد و غالبا برای اندازه گیری مقادیر بوی موجود در محیط بكار می رود . اما این دستگاه وسیله ای با دقت زیاد نیست .
شیوهنامه جدید تاسیس درمانگاهها، مجتمعهای درمانی، بیمارستانها و مراکز مایهکوبی دامپزشکی
بو ,افراد ,غلظت ,بسته ,اندازه ,دامی ,می شود ,بو در ,دامی بسته ,غلظت بو ,جایگاههای دامی
درباره این سایت